Yes! Ons eigen boek, Food Talk!

Eindelijk kunnen we het jullie laten zien… ons boek: Food Talk!

Mijn vriendin Bénine (BéninesKitchen) en ik hebben een gezamenlijke hobby. Namelijk… eten! Bénine is heel goed is het bedenken en koken van heerlijke glutenvrije recepten. En ik vind het heerlijk om op te eten én om ze zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Een boek over eten ligt dan natuurlijk al snel voor de hand.

En daar is het dan: Food Talk! Een boek vol heerlijke glutenvrije recepten, maar niet per definitie gezond of slank. Echt gerechten die wij lekker vinden! Hamburgers, chocolademousse, tiramisu bijvoorbeeld. Maar ook heerlijke salades, soepen of zelfs rendang!

Food Talk is ook gewoon leuk om te lezen. Met persoonlijke verhalen van ons. Wel vaak over eten, maar dat is wat wij nu eenmaal het liefste doen. En natuurlijk mooie fotografie. Echt een boek wat bij ons past.

Aan het boek is hard en vol passie gewerkt, dat zie je en dat proef je. Wij zijn er echt heel trots op dat het een mooi, leuk en gezellig boek is geworden!

Jullie moeten nog even geduld hebben. Food Talk komt in juni uit en dan ligt het in de winkels. Maar je kunt nu al het inkijkexemplaar bekijken en het boek alvast bestellen! Klik op deze link:  http://bit.ly/2njrNiY

Ik hoop dat jullie van het boek genieten! Van de verhaaltjes, de fotografie én natuurlijk van de heerlijke recepten die er in staan.

Liefs,