Start Het Perfecte Plaatje én van VDM Online Model Contest!

Vandaag is voor mij een spannende dag! Vanavond is de eerste uitzending van Het Perfecte Plaatje. Een nieuw programma van RTL 4, wekelijks te zien om 21.30 uur.

Foto: William Rutte

Foto: William Rutte

Een wedstrijd waarbij 7 bekende Nederlanders strijden om Het Perfecte Plaatje. We krijgen opdrachten en deze worden door een vakkundige jury beoordeeld! Samen met Marco Borsato, Humberto Tan, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga, Ruud Feltkamp en Heleen van Royen ga ik die strijd aan. En een strijd wordt het, iedereen is echt super fanatiek!

Wat een feestje om mee te mogen doen aan dit programma, wat een belevenis! En wat leuk dat het echt een passie bij mij naar boven heeft gehaald voor fotografie. Ben jij benieuwd hoe ik het er vanaf breng? Kijk dan vanavond naar Het Perfecte Plaatje. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt!

Maar dat is niet het enige vandaag, vandaag gaat ook de VDM Online Model Contest van start. De eerste opdracht van mij aan alle meisjes staat nu online op Instragram (@vdmonline)!
Een Online modellenwedstrijd door mij en mijn bureau VDM Models georganiseerd.

Wij gaan online, via Instagram, op zoek naar potentiele modellen. Dit doen wij door 5 weken lang, iedere maandag, een opdracht te geven. De meisjes die meedoen hebben dan 5 dagen de tijd om een foto te maken die voldoet aan de opdracht.

VDM Online Model Contest Om de meisjes op weg te helpen krijgen ze tips. Van mij de eerste tips, waarbij ze ook de opdracht horen, maar in de loop van de week krijgen ze iedere dag een tip van een model van VDM over hoe zij de opdracht het best kunnen uitvoeren.

De opdrachten zijn realistisch, de meisjes hoeven geen vreemde dingen uit te halen. Alle opdrachten zijn uit te voeren met hun eigen smartphone bijvoorbeeld. En ze zijn uit te voeren in de veilige omgeving van het meisje. Thuis, in de tuin, net waar zij zich prettig voelt. Het meisje kan er zelfs voor kiezen om de opdrachten uit te voeren met de selftimer. Of zij vraagt een bekende, bij wie zij zich op haar gemak voelt, de foto’s te maken.

Dit maakt het vertrouwd, minder eng en/of spannend. Zo hopen wij de mooiste foto’s binnen te krijgen. Natuurlijk zullen er ook jonge meisjes aan mee doen. Dan is het wel verstandig om het in overleg met de ouders te doen. De opdrachten moeten natuurlijk wel passen bij je leeftijd bijvoorbeeld. Wij waarschuwen de meisjes ook, alleen reageren op berichten die ook echt van VDM Models afkomstig is bijvoorbeeld.

Aan het einde van de alle opdrachten komt er een finale met een aantal meisjes die wij selecteren. Deze finale zal beslissen welk meisje wint. En dat meisje wint een shoot, door mij gefotografeerd!

Door mijn deelname aan het programma Het Perfecte Plaatje, ben ik nog meer gepassioneerd over fotografie gaan denken. Het lijkt me super om mij hier nog meer in te gaan ontwikkelen. Deze shoot is dus spannend voor het meisje, maar ook voor mij.

Ik weet natuurlijk hoe dat meisje zich voelt, maar ook hoe ik haar op haar gemak kan stellen. Want ik heb zo vaak op haar plek gestaan! Zo probeer ik het allerbeste uit het meisje te halen en zo een vreselijk mooie shoot neer te zetten! Ik ben nu al aan het bedenken hoe ik het voor me zie en hoe ik wil fotograferen!

Doe jij mee? Ik wens alle meisjes die mee doen heel veel succes en natuurlijk ontzettend veel plezier!

Vanmiddag ben ik te horen in de radio uitzending van Gijs 2.0 en daarna ben ik te zien bij RTL Live! En vanavond nóg een nieuwtje in RTL Boulevard! Ik heb zin in deze dag, en jij?