Kim doet gooi naar Wereldrecord selfies voor Serious Request!

Model Kim Feenstra doet samen met de medewerkers van Shoots & More een poging een wereldrecord op hun naam te zetten. Zij willen het bestaande record op “Meeste selfies in één uur” verbreken. Niet zo maar, maar voor Serious Request! Tijdens deze ludieke actie willen zij zoveel mogelijk geld ophalen voor Serious Request.

Kim en Vincent, van Shoots & More, hebben dit samen uitgewerkt. Beide zetten zij zich graag in voor Serious Request. Het thema: Hands off our girls, gaat Kim aan het hart. Zij zette zich al eerder in voor misbruikte meisjes op de Filipijnen. “Miljoenen vrouwen en meisjes worden getroffen door deze stille ramp. Het beschadigd ze voor het leven. De slachtoffers hebben nauwelijks rechten, worden niet gehoord en vaak ook nog uitgestoten door de gemeenschap. Het Rode Kruis sluit haar ogen niet en wil zoveel mogelijk van deze meisjes en vrouwen uitzicht op een toekomst bieden. Daar zet ik me graag voor in!”, aldus Kim Feenstra.

Zondag 21 december
De Wereldrecordpoging vindt plaats op een steenworp afstand van het Glazen huis, in de fotostudio van Shoots & More aan de Jacobijnestraat te Haarlem. Tegen een vergoeding, dat volledig ten gunste komt van Serious Request, kun je met Kim op de foto en help je mee het Wereldrecord te verbreken. Met Kim op de foto, een Wereldrecord verbreken én Serious Request steunen! Dat lijkt ons een goede deal!

Het huidige Wereldrecord staat op naam van Lee Goodfellow (UK) met 657 foto’s in één uur. Kim en Vincent willen proberen hier over heen te walsen. Dit kan als Kim met 15 personen per minuut een selfie maakt en dat een uur lang! In totaal zijn er ca. 900 mensen nodig die met Kim op de foto gaan.

Note voor de pers: download hier het persbericht


Hoe kun jij met Kim op de foto en dus meehelpen het Wereldrecord te vestigen?

Kom op 21 december 20.00uur naar Shoots & More aan de Jacobijnestraat 52 te Haarlem (nabij de Grote Markt)

  • Doneer gul, er is geen maximum

100% van je donatie gaat naar Serious Request

  • 2) Kim maakt samen met jou een selfie

  • 3) Bekijk, like & share jouw foto online