Maken wij samen het verschil? Make someone happy!

Vorig jaar december was ik te gast bij Carlo’s TV Kantine. Ik kreeg daar een kerstpakket mee. Het leek mij een leuk idee om dit pakket te geven aan een gezin wat dit goed kon gebruiken en ik deed een oproepje op Social Media.

Dat ik overspoeld werd met mails had ik niet verwacht. Het ene verhaal nog mooier dan het andere. Een onmogelijke opgave om daar maar 1 of 2 mensen uit te kiezen. Samen met diverse bedrijven die spontaan ook iets hebben aangeboden om ook anderen gelukkig te maken hebben wij nog meer mensen kunnen verrassen met iets leuks voor de feestdagen!

Soms beseffen we zelf niet hoe goed we het hebben. Een fijn huis, fijne familie, eten genoeg op tafel en ruimte om voor elkaar een cadeautje te kopen. Voor de één zo vanzelfsprekend, maar voor de ander een basis voor stress en verdriet. Want wat als je niet genoeg geld hebt om een leuke maaltijd op tafel te zetten met de feestdagen. Of dat het je niet lukt een kerstboom neer te zetten, samen met degene die je lief hebt. Een klein pakje onder de boom ook niet tot de mogelijkheden behoort.

Daarom wil ik graag 25 kerstpakketten samenstellen voor mensen die het goed kunnen gebruiken, die het verdienen eens verrast te worden en een hart onder de riem gestoken te krijgen. Om ze te verrassen met de feestdagen.

Omdat ik echt mooie, leuke, pakketten wil samenstellen voor 25 gezinnen vraag ik jullie hulp. Ben jij, of ken jij iemand met een winkel of een bedrijf die een bijdrage kan en wil leveren aan dit pakket? Of kun en wil jij op een andere bijdragen aan dit pakket? Stuur dan een mail naar: info@kimfeenstra.nl Het kan en mag van alles zijn. Iets lekkers te eten, een leuk cadeautje voor onder de boom, iets voor kinderen, mannen of vrouwen. Samen kunnen we het verschil maken voor 25 gezinnen! If you have the power to make someone happy, do it!

Ik ben benieuwd en hoop op veel reacties. Niet voor mij, maar voor die mensen die het verdienen!

Liefs,