Kim Feenstra opent eigen foto-expositie ‘Through my eyes’

Op 24 september is de opening van de Foto-expositie ‘Through my eyes’ . De tentoonstelling aan het Amsterdamse Vondelpark toont werk van Kim die zij tijdens haar reizen heeft gemaakt. Er zijn onder andere portretten uit Uganda en Italië, street-fotografie uit Los Angeles, Wildlifefoto’s gemaakt in Zuid Afrika en Alaska en Foodfotografie uit haar kookboek FoodTalk. Beelden door de ogen van Kim.

Kim’s liefde voor fotografie had ze al. Haar talent ontdekte en ontwikkelde zij tijdens het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ waar zij de strijd aanging met andere BN’ers.

Dat Kim talent had bleek al snel en resulteerde in een prachtige tweede plaats.

Daarna is Kim haar fotografie nog meer gaan ontwikkelen. Zo fotografeert Kim nu regelmatig voor Wendy Magazine, waar zij met haar eerste shoot ‘de cast van Vechtershart’ hoge ogen gooide.

Ook bracht Kim samen met vriendin Bénine Bijleveld een kookboek uit: FoodTalk, waar Kim alle foodfotografie voor verzorgde.

Kim maakte haar foto’s tijdens haar reizen. De beelden laten zien hoe Kim de wereld bekijkt. Oog voor detail, puur met een rauw randje.

“Eén van de meest bijzondere reizen was de reis naar Alaska met de wereldberoemde natuurfotograaf David Yarrow. Hij nam mij mee om bruine beren tijdens de zalm-trek te fotograferen. Een ervaring om nooit te vergeten!”

De expositie is open voor publiek van 25 september tot en met eind december in de Siematic-Vondelpark – Hobbemastraat 2, 1071 ZA Amsterdam.