Kim als jurylid in Holland’s Next Top Model

Boys & girls aan elkaar gewaagd in nieuw seizoen ‘Holland’s Next Top Model’

Met een geheel nieuwe jury én een nieuwe host is ‘Holland’s Next Top Model’ vanaf maandag 4 september terug bij RTL 5. Onder de bezielende leiding van Anna Nooshin strijden dit seizoen zowel meisjes als jongens om de felbegeerde titel ‘Holland’s Next Top Model 2017’. De modellen in deze nieuwe reeks zijn veelbelovend, enthousiast en vastberaden om tot het uiterste te gaan. De jury, naast Anna Nooshin bestaande uit Kim Feenstra, Nigel Barker en Jean Paul Paula, is met haar verstand van zaken, scherpte en humor meer dan ooit betrokken bij de potentiële topmodellen. De vier juryleden hebben maar één missie: het vinden van hét model dat ertoe doet!

Girls.. say hello to the boys!

Voor het eerst in de geschiedenis van ‘HNTM’ dingen dit jaar ook jongens mee naar de winst. Een shake up voor iedereen, want ondanks de verschillen wint toch echt maar één model. Alle jongens en meiden zijn concurrenten en dat voelt de groep vanaf het eerste moment. Verschillende castings, go sees en de onvermijdelijke make-over volgen elkaar in rap tempo op. Verrassende en emotionele eliminaties door een gepassioneerde jury zijn het gevolg, want jezelf durven zijn en je eigen identiteit laten zien en vergroten blijkt een stuk lastiger dan verwacht. De modellen krijgen te maken met het verkopen van sierraden, boxershorts en sokken, maar ook met editorial shoots en een bijzondere fashiontrip naar Noorwegen. De winnaar of winnares krijgt een contract bij VDM Model Management, een shoot in ELLE en wordt het make-upgezicht van HEMA Beauty in de voorjaarscampagne van 2018.

Casting op RTL XL

Voor het eerst kan de kijker dit seizoen het populaire castingweekend van ‘HNTM’ al vóór de start bekijken op RTL XL. In ‘Holland’s Next Top Model De Casting’ ziet de kijker van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september (22.30 uur) in korte online filmpjes hoe de castingdagen eraan toe zijn gegaan en welke jongens en meisjes doorgaan en afvallen. De volledige eerste aflevering van ‘Holland’s Next Top Model’ is op 1 september ook vooruit te kijken op RTL XL.

Models on Monday bij RTL 5

‘Models On Monday’ start om 20.30 uur met ‘Holland’s Next Top Model’, waarin jongens en meisjes strijden om hét model van dit moment te worden. ‘Models In Paris: Het Echte Leven’ laat vervolgens om 21.30 uur van dichtbij zien hoe het leven van een beginnend model in Parijs er uitziet.

‘Holland’s Next Top Model’ wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland en mede mogelijk gemaakt door Zinzi, HEMA, MarcCain en ELLE.

‘Holland’s Next Top Model’ 
v.a. maandag 4 september iedere maandag 2017 om 20.30 uur bij RTL 5