Kerstpakketten Actie

OVER DE ACTIE

 

Nog steeds leven bijna een miljoen mensen in Nederland onder de armoede grens. Veel van deze gezinnen zien niet echt uit naar de feestdagen. Wat voor de één staat voor saamhorigheid, gezelligheid en liefde staat, is bij de ander juist een bron van stress en verdriet. 

Want wat als er niet genoeg geld is om een lekkere maaltijd op tafel te zetten met de feestdagen. Er geen geld is voor een kerstboom of kerstversiering. Het zelfs niet lukt om met het kerstontbijt iets extra’s te doen. En een kleinigheidje onder de boom al helemaal niet tot de mogelijkheden behoort? 

Dit initiatief ben ik zelf 5 jaar geleden begonnen. En met hulp van donaties, sponsors en vrijwilligers is het ons vorig jaar gelukt om maar liefst 100 gezinnen een mooi en goed gevuld pakket aan te bieden. Gezinnen die het heel goed kunnen gebruiken. Gezinnen die het verdienen om eens verrast te worden. Voor hen was het niet enkel een pakket. Het was voor hen een hart onder de riem. Een keer een kerst zonder stress. Een kerst met wat extra’s, waarbij de dagelijkse zorgen even vergeten konden worden. 

Jullie hebben dit mede mogelijk gemaakt! En ik kan jullie verzekeren dat de gezinnen die de afgelopen jaren verrast zijn hier nog heel lang warme herinneringen aan hebben. 

Dit jaar wil ik graag wederom 100 gezinnen voorzien van een prachtig kerstpakket!

Ik wil jullie daarom vragen of jullie, samen met mij, het verschil voor deze gezinnen willen maken. Willen jullie  bijdragen aan een kerst zonder stress en verdriet, maar met een hart onder de riem en wat extra’s?  

Uw bijdrage kan bijvoorbeeld in de vorm van producten. Misschien iets wat bij uw bedrijf past, of iets wat u zelf verkoopt. Heeft u geen geschikte artikelen of producten uit uw eigen bedrijf? Ook dan kunt u meehelpen. Dit kunt u doen door zelf producten te kopen en te doneren. Wij denken graag met u mee!

Ook al vullen wij pakketten voor 100 gezinnen, u hoeft niet direct voor 100 gezinnen een product te leveren. Wij stellen algemene vragen waardoor wij weten wat de gezin-samenstelling is en wij zorgen dat iedereen een op maat gemaakt pakket ontvangt. Dus gezinnen met kinderen in de puber of jong volwassen leeftijd krijgen een iets andere inhoud dan een gezin met een baby of jonge kinderen bijvoorbeeld. U kunt daarom producten aanleveren vanaf 25 stuks. Ook daar zijn wij al erg mee geholpen en ontzettend blij mee.

Meer informatie, of een donatie bekend maken? Mail dan naar: info@kimfeenstra.nl!

Ik hoop dat de gezinnen ook dit jaar weer op uw bijdrage mogen rekenen. 

Liefs, 

Kim Feenstra 

 

BIJDRAGEN VOOR HET PAKKET

Wij vragen u de bijdrage aan te leveren  op onze inpaklocatie (aanleverdata adres volgt zo snel mogelijk) Uitzonderingen op deze data zijn alleen mogelijk in overleg en afhankelijk van het formaat. 

Op deze manier hebben wij nog tijd om alles gepersonaliseerd en mooi in te pakken en heeft de vervoerder ook de tijd om alles voor kerst bij de gezinnen te bezorgen. 

Houdt u rekening met het formaat. Uw product moet in een grote kerstpakket-doos pakken. Wij kunnen geen losse artikelen meeleveren aan de vervoerder.

WAT KRIJGT U ER VOOR TERUG

Op de website komt een pagina met alle sponsoren. Kim zal op haar Insta-Story’s een post plaatsen (na het inpakken van de kerstpakketten) met een link naar deze pagina. 

Op haar Facebookpagina komen bedankje per donateur, inclusief tags naar uw (zakelijke-) Facebookpagina. Deze mag u ook op uw eigen instagram gebruiken.

WAT IS LEUK VOOR IN HET PAKKET

Daar kunnen we kort over zijn. Alles! Wanneer je langere tijd onder de armoedegrens leeft, wordt er bezuinigd op alles! Daarnaast slijten de spullen die je hebt, of gaan ze een keer kapot. Geld om dit te vervangen is er vaak niet. 

Een greep uit wat er voorgaande jaren in de pakketten zat: 

Eten (geen versproducten), drinken, boekjes, magazines, sjaals, mutsen, handschoenen, T-shirts, bad- en beautyproducten, kaarsen, kerstversiering, speelgoed, babydoekjes, knuffels, schoonmaakmiddelen, accessoires, home accessoires, tafellaken, inpakpapier, en nog veel meer. 

SPECIALE VERRASSING

Naast de 100 pakketten willen wij een aantal mensen graag verrassen met iets speciaals. Graag dan iets voor het hele gezin. Iets waar het hele gezin van geniet. 

Een keer uit eten, een dagje weg, een bioscoopbezoek, het gezin in een nieuwe outfit steken. Een kappersbezoek, iets moois voor in huis bijvoorbeeld een nieuwe tafel, misschien zelfs een nieuwe bank. Allerlei leuke en mooie dingen die voor velen van ons zo normaal zijn, maar voor deze gezinnen extra speciaal. 

100 kerstpakketten voor 100 gezinnen. Maakt u, samen met mij, het verschil? 

Veel liefs, 

Kim Feenstra

Hier een link van een vlog zodat u kunt zien hoe het er 2 jaar geleden aan toe is gegaan 🙂

https://m.youtube.com/watch?v=mojSxkUCOkU