Halloween, I love it!

Ik ben dol op Halloween! De zomer is over, de blaadjes verkleuren en de dagen worden korter. En juist dan is het Halloween, een te gek feest waarbij je helemaal los kunt gaan op je outfit. Een beter moment is er niet! Zodra de dagen korter worden begint het bij mij al te kriebelen en ga ik nadenken over mijn outfit van dit jaar.

Heidi Klum is dé Halloween-Queen! Ieder jaar geeft zij een Halloweenparty. De place to be voor alle grote sterren die er alles aan doen om in de perfecte outfit hun entree te maken.

Maar Heidi zelf steelt ieder jaar de show in de meest fantastische en origineelste outfit. Voor haar niet alleen stylish verantwoorde outfits, maar een complete transformatie naar haar Halloween-character. Zo verscheen ze al als oud vrouwtje, inclusief rimpels en spataderen op haar benen, maar ook als lijk op een autopsie tafel. Eigenlijk was zij als zichzelf, maar dan zonder vel, super scary!

hw_klum

Eigenlijk heb je drie soorten outfits tijdens Halloween. En ik vind ze allemaal even geweldig!

1. De stylish-outfit

Deze outfit is super populair! Je bent echt verkleed, maar je blijft mooie en ook vooral sexy! Denk aan het stoute schoolmeisje, de sexy nerd, superhelden, engeltjes en cheerleaders.

hw_style

2. De scary-outfit

De scary outfit is geweldig, maar zorg dan wel dat je het in de puntjes uitwerkt. Vooral make-up is bij deze outfit belangrijk. Deze outfit is eng, een beetje luguber zelfs en laat bloed zien. Vampieren, skeletten of creeps uit films.

hw_scary

3. De funny-outfit

De funny-outfit is een outfit met een knipoog. Vaak super cute bij kinderen, maar bij volwassenen vaak een Fout-fit waar ik erg om moet lachen! Vaak moet ik vreselijk lachen om de originaliteit: hoe bedenk je het?

hw_funny

Dit jaar weet ik het nog niet. Mijn outfit heb ik nog niet gevonden! Hieronder een paar foto’s van mijn outfits de afgelopen jaren. Wat zal het dit jaar worden? Hebben jullie een creatief idee? Vertel het me!

Liefs,
logo_kimfeenstra

Halloween_kim1
halloween_kim2