Quality Time with my best friend!

Vaak ben ik druk, aan het werk of onderweg. Ook een feestje ga ik niet uit de weg. In mijn vrije tijd maak ik graag een lange wandeling met mijn wolf Micki, mijn siberische husky. Zij is mijn allerbeste vriendin.
We lijken ook op elkaar! We zijn alle twee dol op poseren. Ze heeft wel eens meegedaan in een shoot. Ze is echt fotogeniek en alle fotografen zijn dol op haar!
Zij voelt mij aan. Wanneer ik blij ben danst ze met mij mee door de kamer en als ik me even niet zo fijn voel, dan knuffelt ze me en kijkt ze me aan op een manier van: Wij begrijpen elkaar! Het klinkt misschien gek, maar Micki heeft zelfs humor!
Na een lange wandeling plof ik neer op de bank met een grote beker thee en een stapel bladen.
Micki ligt dan heerlijk bij me. Van dit soort kleine momenten kan ik ├ęcht intens genieten! Quality time with my best friend!

Liefs,

logo_kimfeenstra