Aanmelden Kerstpakket

Hallo lieve mensen,

Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik al een paar weken druk bezig met mijn jaarlijkse kerstpakkettenactie.
Mooie kerstpakketten voor 150 gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben, en het om die reden echt goed kunnen gebruiken! Deze pakketten zijn goed gevuld met dank aan veel bedrijven en particulieren die zich het lot van de mensen die leven in armoede ook aantrekken.
Ben jij, of ken jij iemand die het financieel zwaar heeft? Iemand die eigenlijk tegen de feestdagen opziet door (financiële) stress die het met zich mee brengt? Iemand die een goed gevuld kerstpakket goed kan gebruiken en echt verdient? Stuur dan een mail naar kimkerstpakket@gmail.com.
Vermeld in de mail graag de naam, het volledige adres en de gezinssamenstelling incl. leeftijden en een motivatie. Zo kunnen wij ieder pakket zo persoonlijk mogelijk maken.
  • Een gezin kent vele vormen en maten. Een man, vrouw en kinderen. Een moeder of vader alleen met kinderen, een echtpaar of stel met en zonder kinderen. Een man of vrouw alleen. Iemand alleen met huisdieren. Wij maken geen onderscheid!
  • Gezinnen worden niet van te voren op de hoogte gesteld of zij zijn uitgekozen.
  • Gegevens worden NIET met derden gedeeld. Ook niet met donateurs en/of sponsoren. Ook niet op Social Media of in andere uitingen. De gezinnen behouden alle privacy. Daarom ook alleen aanmelden via kimkerstpakket@gmail.com en niet via DM of in de reacties.
  • Vanwege het grote aantal aanvragen ieder jaar kunnen wij helaas niet iedereen verrassen. Graag hiervoor uw begrip